Webdesign

Vi tilbyder webdesign

Webdesign

Vi laver webdesign i WordPress. WordPress er det mest dominerende CMS-system i verden – og vi er specialiserede i det. Vores webdesign tager udgangspunkt i KISS-strategien; Keep It Simple, Stupid. Ved at holde designet enkelt, rammer hjemmesiden en bredere målgruppe, samt målgruppen finder den mere brugervenlig og dermed mere funktionel. Det øger konverteringsraten som medfører mere salg, flere der tager kontakt og giver generelt et mere profssionelt indtryk hos den besøgende.

Webshop/bookingsite

Vi tilbyder alt fra simple forretningshjemmesider til webshops og bookingsites. Webshops bliver udviklet i WooCommerce som har et meget brugervenligt og funktionelt kontrolpanel der styrer ordrer, kunder, produkter og varelager. Er du frisør, driver en restaurant eller hotel? Så er et bookingsite noget for dig. Vi bygger en funktion der gør det muligt at booke tider online. Du kan selv administrere bookinger i kontrolpanelet hvor du ligeledes kan fjerne, ændre eller tilføje manuelle bookinger.

Marketingstrategi

Udover webdesign tilbyder også konsultation i online marketing. Vi foretager analyser af organisationen og branchen for at finde en balanceret og effektiv strategi. 80% af danskerne har handlet online det sidste år. Det giver et signal om hvor internetaktive danskerne er. Det er er derfor utrolig vigtigt at organisationens marketingstrategi kommer til udtryk online på den mest hensigtmæssige måde. Der findes forskellige onlinekanaler, metoder og værktøjer. Vi hjælper gerne med at strikke en overskuelig og attraktiv plan sammen.

Social media

Danskerne bruger 2 timer om dagen på sociale medier. Derfor er de sociale medier en fantastisk vej at kanalisere sin marketingstrategi. Facebook, Instagram og Snapchat er alle populære medier inden for online marketing. Vi hjælper gerne med at få opsat en kommcerciel profil, designet hertil og strategi. Især Facebook har et stort potentiale, men metoden er ikke altid ligetil. Vi har sat os grundigt ind i Facebooks kommercielle kanal og ved derfor hvordan man opnår lukrative resultater med en virksomhedsprofil.

SEO

SEO – Seach Engine Optimization – er et populært begreb inden for online marketing. Over 90% af internetbesøgende går ikke videre til side 2 ved en Google-søgning. Det er derfor vigtigt at rangere højt når potentielle kunder søger efter din branche, dine produkter eller ydelser. SEO øger både antal besøgende, men også kenskabsraten på virskomheden.

Vi har en god portion erfaring inden for dette felt og hjælper dig gerne med at komme ud til flere personer.

Google Analytics

Google Analytics, Adwords og My Business er 3 af de største online marketingsvæktøjer Google udbyder. Vi kan tilbyde ekspertise inden for alle 3.

Google Analytics monitorere besøgende på hjemmesiden og disse data er meget værdifulde som evaluator og udviklingspotentiale. Google Adwords er vejen frem til højere rangering på specifikke søgeord. My Business er en lille om end meget brugbar funktion der viser en virksomhedsprofil når der søges på virksomheden.

Kontakt os